La nostra història

El CD Serverense es va fundar el nou de novembre de 1933. L’objectiu era fundar un equip de futbol i un equip ciclista. De fet, al primer escut hi podem trobar una roda de bicicleta i una pilota de futbol.

El CD Serverense, com a club de futbol i ciclisme només va durar un any. A partir de gener de 1935 es dedicà exclusivament al futbol. Els primers jugadors varen ser també socis del club i, entre tots, organitzaven activitats per aconseguir doblers.

A principis dels anys setanta hi hagué una fusió amb un club recentment format: el Recreatiu Serverense, dedicat a la promoció del futbol base.

Anys més tard, es formà un nou club a Cala Millor; el Badia de Llevant. Amb l’empenta de l’associació hotelera, es va construir un nou camp de futbol a Son Moro i, al mateix temps, va néixer el CD Badia de Cala Millor amb qui finalment el CD Serverense es va fusionar. En cinc temporades va passar de jugar a 1a regional preferent a la 2a divisió B. S’havia entrat en l’etapa d’un club de futbol professional. Després d’algunes exitoses temporades, el club va acabar renunciant a la categoria per problemes econòmics. El Badia es va mantenir a tercera divisió fins que l’any 1996 va descendir a regional preferent.

Durant moltes temporades El CD Son Servera va ser filial del Badia de Cala Millor i es van utilitzar alternativament els terrenys de joc de ses Eres i el de Cala Millor. El març de 2006 es va canviar el nom de Badia de Cala Millor per CD Serverense i fou al juny d’aquest mateix any que el club inaugurà el nou camp de Ses Eres. Un camp totalment remodelat amb gespa artificial i noves instal·lacions. Amb el nom actual de CD Serverense el primer equip ha pujat a tercera divisió en tres ocasions (2007, 2017 i 2021).

Tot i que Son Servera ja havia comptat anteriorment amb un equip (UE Serverina), fa tres temporades es va inscriure per primera vegada un equip de futbol femení amb el nom de CD Serverense, que actualment milita a la Lliga Autonòmica.

En l’actualitat, a la temporada 2022/23, el club disposa de 201 jugadors i jugadores repartits amb 11 equips.