Jornades de Tecnificació al CD Serverense: Millora les teves tècniques i tàctiques individuals!

Joves nascuts entre el 2007 i el 2019.

En el Club Esportiu Serverense sabem que el futbol és un esport que requereix un constant desenvolupament i millora. És per això que ens complau anunciar les nostres Jornades de Tecnificació, dissenyades específicament per a aquells jugadors i jugadores que desitgin perfeccionar les seves habilitats individuals i tàctiques al camp.

Aquestes jornades ofereixen una oportunitat única per treballar en aspectes clau del joc, com ara el control de pilota, el passi precís, el driblatge, el remat a porta i la presa de decisions estratègiques. El nostre equip d’entrenadors estarà a càrrec de les sessions, oferint la seva experiència i coneixement per ajudar-te a assolir el teu màxim potencial.

Tant si ets un jugador experimentat que busca polir la seva tècnica com un principiant que desitja adquirir noves habilitats, les Jornades de Tecnificació estan obertes a jugadors de tots els nivells. El nostre enfocament es centra en el desenvolupament individual, adaptant els exercicis i les pràctiques a cada participant per garantir un progrés significatiu.

A més dels aspectes tècnics, també ens centrarem en les tàctiques individuals, millorant la capacitat de lectura del joc, la presa de decisions ràpides i la comunicació al terreny de joc. Aquestes habilitats són fonamentals per destacar en el futbol modern, i les nostres jornades t’oferiran les eines necessàries per brillar a cada partit.

Les Jornades de Tecnificació es duran a terme a les nostres instal·lacions del 10 al 28 de Juliol. Durant tres dies a la setmana: Dilluns, Dimecres i Divendres; de 19:00 a 20:30.

Quotes:

  • Una setmana – 30€
  • Dues setmanes – 60€
  • Tres setmanes – 80€

Inscripcions: https://forms.gle/WwLjuAcitQ7dp6wE9 o posa’t en contacte amb nosaltres per reservar el teu lloc a les Jornades de Tecnificació del CD Serverense!

Recorda que al CD Serverense, valorem el treball dur, la dedicació i l’esperit d’equip. T’esperem per ajudar-te a assolir les teves metes futbolístiques!

CD Serverense – Perquè cada detall compta al camp de joc!