Benvinguts a la Jornada de Portes Obertes del CD Serverense!

T’apassiona el futbol? Sempre has somiat amb jugar en un club professional? Aquesta és la teva oportunitat! El Club Esportiu Serverense convida a una emocionant jornada de portes obertes, on podràs demostrar el teu talent i jugar amb els nostres equips.

El CD Serverense és un club de futbol amb una llarga història i una gran trajectòria en l’àmbit local. Ens enorgulleix oferir un entorn de desenvolupament i creixement per a jugadors de totes les edats i nivells d’habilitat. El nostre objectiu és formar no només grans futbolistes, sinó també persones compromeses i solidàries dins i fora del camp.

La jornada de portes obertes es durà a terme pels joves nascuts el:

— 2015, 2016 i 2017; Dimarts 30 a les 16:30 i Dijous 1 a les 17:30.

— 2013 i 2014; Dimecres 31 a les 16:30 i Dijous 1 a les 16:30.

— 2012 i 2011; Dimarts 30 a les 18:00 i Dijous 1 a les 16:30.

Estem ansiosos per conèixer-te i veure de prop el teu talent futbolístic. Durant l’esdeveniment, tindràs l’oportunitat d’entrenar amb els nostres equips, interactuar amb els nostres entrenadors i conèixer jugadors experimentats.

No importa si ets principiant o ja tens experiència en el futbol, tothom és benvingut! Els nostres entrenadors experts estaran presents per donar-te orientació. A més, aquesta és una excel·lent oportunitat per aprendre noves habilitats, perfeccionar les teves tècniques i gaudir de l’esport en un ambient divertit i motivador.

No oblidis portar amb tu el teu millor equipament esportiu, moltes ganes d’aprendre i una actitud positiva. Recorda que el futbol no és només un esport, sinó una passió que ens uneix a tots. En el CD Serverense, valorem el treball en equip, el respecte i l’esperit esportiu.

Si estàs llest per unir-te a la nostra família futbolística, t’animem a registrar-te en línia a la nostra pàgina web o simplement venir al nostre complex esportiu el dia de l’esdeveniment i registrar-te en persona. T’esperem amb els braços oberts!

No deixis passar aquesta oportunitat única de demostrar el teu talent i formar part del CD Serverense! Vingues i descobreix l’apassionant món del futbol en la nostra Jornada de Portes Obertes. T’esperem amb emoció!

CD Serverense – Junts cap a la victòria!